BMW G650 GS Sertao

BMW G650 GS Sertao

Min BMW G650GS är utrustad med en del extra tillbehör, från bl.a. Touratech och Wünderlich, annat avgassystem från GPR.

Den är otroligt lättkörd och lättväxlad även utan användning av koppling, vilket är en fördel vid lite svårare / snabbare körning. Motorn har ett fint drag och är hyfsat vibrationsfri med hjälp av balans axel.( så vibrationsfri som en enstånka kan bli). Elektronisk bränsleinsprutning gör att gasresponsen blir fin och att bränsleförbrukningen stannar vi ca 0,3l/mil, så tankvolymen på 13 l räcker ändå över 30 mil vilket är väldigt bra.


Justerbart fäste för höjdinställning av vindrutan och skydd för strålkastare.Handskydd från SW-Motec.Bagageväska från Oxford och pakethållare från Touratech.Motorbågar och kylarskydd från Touratech. LED-ljus med projektorlins fran E-bay.Gaffelbensskydd, kylarskydd och sänkta fotpinnar från Touratech, dessa är i sin tur justerbara i 3 höjdlägen.

Justerbar växelspak och bromspedal från Touratech.GPR avgassystem med modifierat avgasrör för bättre anpassning till chassiet.Modifierat centralstöd från en BMW F800 och luftfilter ifrån Touratech för ökad luftgenomströmning ihop med avgassystem.Kedjestyrare för att styra kedjan i svår terräng